Megszólalni se mernek a Fidesz fekete bárányai a parlamentben

0
96
Mengyi Roland aggódik, de nem szól - 444.hu -

19 országgyűlési képviselőt számolt össze a Magyar Nemzet, akik egyetlen alkalommal se szólaltak fel a parlamentben a most zárult szezonban. Az, hogy az előtte 747 ezres bruttóért cserébe néma Bíró Márk nem törte meg a hét éves hallgatását, nyilván nem nagy meglepetés írja a 444.hu

Az más érdekesebb, hogy a Fidesz pártigazgatója és a Ferencváros elnöke, Kubatov Gábor, Zombor Gábor egykori egészségügyi államtitkár és Révész Máriusz sem kért szót..

Feltűnő az is, hogy a Fidesz balhés arcai mind inkább meghúzták magukat a padsorok közt, hogy még kevesebb fény vetüljön rájuk.

A bűnsegédként különösen nagy vagyoni hátrányt okozó, bűnszövetségben elkövetett költségvetési csalás bűntettének kísérletével és vesztegetést állítva elkövetett befolyással üzérkedés bűntettével vádolt Mengyi Roland, a csalás vádjával illetett Simonka György és az 1,6 milliárd megfújásával vádolt Farkas Flórián megszólalni se mertek az elmúlt hónapokban. Ellenzéki nagyágyúk közül az MSZP-s Molnár Zsolt, a volt MSZP-elnök Tóbiás József és a DK-t vezető Gyurcsány Ferenc sem kért szót.

There are no comments

Join the conversation

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.