Lg lh-t551tb típusú házimozi szett távirányítóval.

0
90

Egy a Jófogáson történt átverésemről szeretnék itt írni,illetve segítséget kérni hogy merre tovább! Még a hétvégén találtam egy Lg lh-t551tb típusú házimozit Debrecenbe!

A hirdető Sára néven hirdetett, mint kiderült Horváth János volt az eladó.

A hirdetés úgy szólt,hogy eladó lg házimozi tökéletes állapotban,800w, brutális jól szól. Összes tartozékával,távjával.Postázom is!

A felhívása után Horváth János nevű úriember vette fel,készségesen válaszolt és elmondta ha megegyezünk elküldi emailban, leírja, abban egyeztünk meg hogy átutalom a vételárat és ő másnap reggel feladja a csomagot és egy hét garanciát vállal rá! Ismételt telefon beszélgetésünkkor mondta hogy ha átküldjük az átutalásról készült fotót akkor nem várja meg hogy átmenjen a pénz,már reggel feladja a csomagot!

Nos azóta sem ért ide a csomag. Tegnap előtt még nagy nehezen elértem és kértem hogy küldje el emailban a feladásról készült dokumentációt,csomagszámot(azt mondta a Gls-el küldte)elmondta hogy nincs otthon de 10-15 perc és átküldi.
Ez sem érkezett meg,sőt tegnap óta ki van kapcsolva a telefonja!

Több sms-ben ,emailban figyelmeztettem hogyha nem érkezik meg a csomag vagy a feladásról szóló dokumentum akkor utalja vissza az összeget vagy ellenkező esetben elmegyek a rendőrségre.

Erre sem válaszolt. Esetleg valaki találkozott ezzel a csalóval valamilyen formában a hirdetések között? Valami ötlet,hogy merre menjek tovább?

A rendőrségre el fogok menni,de egyáltalán mennyi esélye lehet hogy visszakapjam a pénzem? Nem csak a pénz a fontos,hanem hogy az ilyen szemétláda ne verjen át még több embert!

Előre is köszi a válaszokat!

Összegzésként:

  • Név:      Horváth János
  • Város:   Debrecen
  • Tel:        0620-9923-488, 0620-6501-696
  • E-mail:   jnaikauj277@freemail.hu
  • Budapest Bank Zrt. Ózdi fiók 10101212-89589600-01004006
  • 3600 zd, Gyújtó tér 1.

Csaló eladó, kerülje el mindenki!

There are no comments

Join the conversation

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.