Külföldön csalt egy Magyar, hamis okmányokkal vett fel banki hiteleket.

0
106
A magyar férfinak mindene megvolt odakint, család, szép ház, úszómedence /Borsonline/

Huszonkét éve kezdett új életet Brazíliában F. István, aki vállalkozóként próbált szerencsét, majd családot alapított, és letelepedett Rio de Janeiróban. Hamar beilleszkedett, látszólag nyugodt és boldog életet élt, mégis rossz útra lépett. Nemrég letartóztatták, miután Brazília-szerte több pénzintézetet is átvert, és több millió magyar forintnak megfelelő összegeket szerzett meg tőlük.

Helyi lapok beszámolója szerint István hamis személyi okmányokkal vett fel hiteleket, amiket aztán sosem adott meg.

István az egyik bank biztonsági kamerájának felvételén /borsonline/

Egyetlen májusi akciójával 12 ezer dollárt (3,2 millió forintot) szerzett egy jacarepaguái bankban, ennek kamerafelvételeit most nyilvánosságra is hozták. A fiók munkatársainak István furcsa, ideges viselkedése tűnt fel, ezért távozása után kihívták a rendőrséget, hogy megnézzék a felvételeket. Kiderült, a férfinek hat brazil társa is van. A hatóságok szerint a magyar férfi volt a bűnbanda feje és az értelmi szerző is.

Egy falba vájt rekeszben rejtegette odahaza a pénzt /Borsonline/

Egy nő bűntársára épp akkor csapott le a rendőrség, amikor átvett háromezer dollárt. Istvánra a riói Praça Seca ne­gyedben lévő impozáns, úszómedencés házában tört rá a brazil szövetségi rendőrség, a pénzt egy falba vájt rekeszben rejtegette.

There are no comments

Join the conversation

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.