Eladó Samsung Galaxy S6 Edge Bánáti Richárd Normannál!

0
42

Eladò a cìmben emlìtett mobiltelefon, ellenben az eladója a már bizonyára sokak álltal ismert Bánáti Richárd Norman.

Bánáti Richárd Norman még mindig aktìvan tevékenykedik, és keresi álldozatait! 

Ezùttal egy olvasonkat szemelte ki álldozatul a mai napon (2017.10.16) akinek el is küldte a bankszámla számát amire lehet utalni, illetve a személyi igazolványárol készült fotot, és egy kézzel ìrt adásvételi szerzödésröl készült képet is.

Az adásvételiben foglaltak szerint kizárólagos tulajdonát képezi a címben említett Samsung Galaxy S6 edge (sm-6925) típusú készülék, amely független és hibátlan, kifogástalan állapotban megtalálható Bánáti Richárd Normannál.

A kért vételár 70.000ft (70 ezer forint) amelyet csak banki átutalással lehet megvásárolni. A vételár elutalása után értékbiztosítással postázza amely 3 munkanapon belül megérkezik a vásárlóhoz. Minden további kérdést q PTH szabályoz.

A kézzel írt adásvételi szerződésben két tanut is hozzá adott a még hitelesebb csalás érdekében. Az első tanu nevében bizonytalanak voltunk mert a név aláírással volt írva így nehéz kiolvasni, ám a másik tanu neve Horváth Zsolt, Zalai lakos.

Nagyon sokan elküldtétek nekünk Bánáti Richárd Norman személyi igazolványának képét és a lakcímkártyájának képét, ezt mi nem tehetjük közzé, illetve mi úgy gondoljuk hogy ezeknek az okiratoknak a valódisága is megkérdőjelezhető.

Ne utaljanak semmit az említett számlaszámra!!!

Összegzésként:

  • Név:     Bánáti Richárd Norman
  • Tel:
  • Erste Bank Nyrt 11600006-00000000-80012951
  • 1138 Budapest, Népfürdő u. 24-26

There are no comments

Join the conversation

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.