Eladó a jofogáson egy Samsung Galaxy s3 LTE

0
72

Lőcsei Attila és Faragó Olivér, csaló eladóként hirdet egy Samsung Galaxy s3 LTE-t, amelyet előre utalás után megvásárolhat bárki. A mobil készülék ára 48000Ft.

Tavaly február végén történt ez az ügyem.

Barátnőmnek akartam telefont intézni, találtam is a jofogas.hu-n egy Samsung Galaxy s3 LTE-t. Felhívtuk telefonon, első nap ki volt kapcsolva, másnap felvette, megbeszéltünk 48000Ft. Mondta, hogy ő utánvételesen nem küldi, mert már többször elküldte és visszajött a csomagja. Belementem az utalásba (máshol utaltam már többször is, de nem volt gond). Utalás után felhívtam, mondta, hogy feladta a csomagot, és hogy csak a postán múlik mikor ér ide, ez volt csütörtökön. Pénteken nem jött, hétfőn, kedden nem jött. Hétfőn és kedden próbáltuk hívni, de a szám nem elérhető.

Azt hazudta, hogy a fia kórházban van, ezért kellene a pénz neki, azért olyan olcsó a telefon, meg felváltva van a feleségével bent, és nem elérhető mindig. Számlaszámot elvileg a nevelt fiáét adta meg. Körmenden jelentettem fel. Pár hónapra rá kaptam levelet, hogy az érdi rendőr kapitányságra került mint bűnügy. Kellett tanúskodnom még egyszer helyben, az Érdi rendőr hölgy kérdéseire. Majd megint eltelt 1-2 hónap és hívott telefonon a rendőr hölgy, hogy sajnos visszakerül az ügy körmen-dre. Levelet nem kaptam róla. És azóta semmi.

Azóta elvileg simán hívható telefonon. most már nem próbáltam, hisz innét úgy sem tudnék mit csinálni vele. Számlaszámot le tudják ellenőrizni az OTP bankfiókban, ha kérem?

Köszönöm a segítséget!

Összegzésként:

  • Név:      Lőcsei Attila, Faragó Olivér
  • Tel:        06309992761
  • OTP Baranya megyei LAFO fiók 11773315-01094998
  • 7621 Pécs, Rákóczi út 44.

Csaló eladó, kerülje el mindenki!

There are no comments

Join the conversation

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.