Bánáti Richárd Norman még mindig aktívan csal!!

0
173
Bánáti Richárd Norman az instagrammon.

Bánáti Richárd Norman csalóról már olvashattatok egy előző cikkünkben ahol képet is csatoltunk róla. Ezúttal egy G… r… i lakost próbált átverni aki szerencsére óvatos volt és le ellenőrizte Bánáti urat az interneten keresztül. 

Az alábbi hirdetés keltette fel Bánáti Richárd Norman figyelmét amely a Hardverapro.hu oldalán megtalálható.

Vásárolni szeretnék! Intel® Core™ i7-2141C típusú  Processzort 2M Cache. 

Bánáti Richárd Norman azonnal regisztrált újra a Hardverapro.hu oldalán, és megpróbálta felvenni a kapcsolatot az a fentebb említett hirdetővel.

Bánáti Richárd üzenete a hirdetőnek így hangzott:

Helo. Van egy procim amit keresel, csak emailen beszéljünk, mert a régi fiókomon elfelejtettem a jelszót, megszűnt e-mail cím miatt nem tudom visszaállítani, innen meg valószínű többes regisztráció miatt ki fognak dobni… Ezt miattad regeltem hogy irni tudjak.

Hosszú :)) Lényeg ha érdekel írj egy e-mailt, ott válaszolok gyorsan a munkám miatt, és megbeszéljük: tarponka@hotmail.com

Bánáti Richárd Norman új email címe bekerült a feketelista adatbázisába ezúttal keresés esetén megtalálható bárki számára. 

 

A Prohardver oldalán jelenleg is rengeteg hozzászòlás èrkezik, miszerint Bánáti Richárd Norman megprobálta felvenni velük a kapcsolatot.

Prohardver.hu: https://m.prohardver.hu/tema/jelentsd_a_csalokat_es_az_uzletrontokat/friss.html

There are no comments

Join the conversation

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.