ASUS m2n-cm dvi alaplap dobozos, minden tartozékaival

0
70

Jelezném, hogy karmapa kolléga egy csaló. Itt Suki László néven szerepelt, azóta módosította a nevét Szabó Lászlóra. A hirdetéssel a jófogás oldalán találkoztam.

Az alábbi hirdetése érdekelt.

Megegyeztünk abban, hogy alku nélkül átutalom neki a termék árát és a postaköltséget, amelyet 2011. október 26-án meg is tettem. Átutaltam az általa megadott számlájára 6000 Ft-ot. Az általa megadott számlaszám és név 11773078-00062965 Erös Eszter

Az már itt furcsa volt, hogy az előreutalás előtt kértem tőle valamiféle igazolást (legalább egy Facebook adatlapot) arról, hogy kicsoda-micsoda az illető. Elküldött egy harmadik személyről szóló (Hamvai Zoltán) facebook oldalt, amivel igazán nem tudtam mit kezdeni, de mivel sürgősen kellett az alaplap, amit hirdetett, belementem az üzletbe.

Na itt hibáztam.

Nos, a pénz régen megérkezett hozzá, ő viszont tagadja, hogy megkapta volna, sőt azt állította, hogy ő biztosan igazat mond. Miután én tudom bizonyítani, hogy az összeg átment, ő nem tudta, ezt meg is írtam neki, valamint, hogy azonnal kérem vissza a pénzemet, mert üzletről már szó sem lehet, azóta nem elérhető számomra. Sem itt, sem e-mailben nem válaszol.

Én az ilyet csalónak tartom, azt nem feltételezem, hogy annyira analfabéta lenne, hogy nem látja a számlán az utalásokat.

Holnap megy a rendőrségi feljelentés is. Remélem, hogy nem fog több üzletet kötni.

Összegzésként:

  • Név:      Erös Eszter, Suki László, Szabó László,
  • OTP VII.kerületi LAFO fiók 11773078-00062965
  • 1061 Budapest, Andrássy út 6.

Csaló eladó, kerülje el mindenki!

There are no comments

Join the conversation

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.